Ga naar de inhoud

adem. ontspan. beweeg. geniet.

Home » Over mij

Over mij

Ik ben Fabienne, moeder van twee geweldige kinderen en verloofd met mijn partner Mark. Samen wonen we in het prachtige Groene Hart, in het schilderachtige Benthuizen. Mijn levenspad heeft me de afgelopen jaren geleid naar een diepe onderdompeling in de wereld van yoga en etherische oliën.
 
Mijn professionele achtergrond ligt eigenlijk in de accountancy, waar ik meer dan 15 jaar heb gewerkt. In het begin was ik vol enthousiasme en vastberaden om mijn stempel te drukken als zakenvrouw, maar al snel liep ik tegen obstakels aan. Mensen om me heen begrepen niet altijd mijn visie en mijn verlangen om verder te gaan dan de gebruikelijke cijfers. Maar die muren die ik tegenkwam, waren niet alleen extern – ik voelde diep van binnen dat dit niet mijn ware roeping was. Ik zat vast in een carrière waarvoor ik gestudeerd had, en ik vroeg me af hoe ik financieel zou overleven als ik besloot te stoppen. Verandering was eng, en ik durfde het niet aan.

Nu besef ik dat ik destijds leed aan een burn-out van het harde werken en een bore-out van het gebrek aan voldoening in mijn werk. Ik was gefrustreerd en voelde me gevangen, maar ik ben het type dat blijft doorgaan, zelfs als ik op mijn dieptepunt ben. Herken je dat gevoel? Boosheid over hoe het zover kon komen, verdriet over de situatie, en totaal gebrek aan enthousiasme, zowel op het werk als thuis. Ik was moe, uitgeput van het leven, van mezelf en van de hele situatie. Mijn angsten en belemmerende gedachten hielden me tegen om mijn ware verlangens na te streven.
 
In die uitdagende periode heb ik besloten om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken en begon ik met de 200 uur Vinyasa Teacher Training in Amsterdam. Yoga was altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vanaf mijn allereerste yogales wist ik dat dit goed voor me was en het heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. Voor mij is yoga veel meer dan alleen fysieke houdingen op een mat. Het heeft me geholpen om antwoorden te vinden op vragen die in mijn hoofd speelden. Het heeft mijn geest gekalmeerd en mijn bewustzijn gewekt. Yoga bracht rust, een gevoel van overgave en de kracht om los te laten. Tijdens mijn yogaopleiding ontdekte ik eindelijk waar mijn diepe verlangen naar uitging.
 
Ik wilde anderen helpen en de vrijheid in mijn eigen leven creëren waar ik altijd naar verlangde. Vrijheid om te doen wat ik wilde, wanneer ik dat wilde, en op mijn eigen voorwaarden. Ik wilde niet langer afhankelijk zijn van anderen die bepaalden hoe ik mijn werk moest doen. Ik besloot mijn hart te volgen en nam afscheid van mijn carrière in de accountancy. Zo ontstond Mindpiece, mijn eigen onderneming. Maar zelfs toen ik officieel ondernemer was, worstelde ik nog steeds met angsten, blokkades en beperkende overtuigingen die me belemmerden om echt te groeien en me goed te voelen.
 
Dit was niet alleen iets wat ik bij mezelf zag, maar ook bij mensen om me heen. Ik zocht naar manieren om mezelf en anderen te ondersteunen. En dat is waar etherische oliën in beeld kwamen. Ze hadden altijd al mijn interesse gewekt, maar toen ontdekte ik dat essentiële oliën je kunnen helpen om je beter in je vel te voelen. Ze kunnen je helpen om beperkende overtuigingen los te laten en door angsten en blokkades heen te breken. Zodra ik dit besefte, dook ik dieper in deze fascinerende wereld.
 
En dat heeft zoveel voor me veranderd! Zowel op fysiek, mentaal, spiritueel, maar vooral ook emotioneel vlak. Het mooie van essentiële oliën is dat ze op al die fronten kunnen werken. Nu heb ik een krachtig hulpmiddel in handen waarmee ik mezelf op emotioneel niveau diep kan transformeren en beperkende overtuigingen voor eens en voor altijd kan loslaten. Het mooiste van alles? Deze oliën helpen me om me vrij te voelen, op alle fronten. Ze helpen me om emotionele ballast los te laten, om mijn eigen tijd in te delen, om anderen op mijn eigen manier te helpen en, nog belangrijker, om me goed te voelen. Maar wat echt geweldig is, is dat deze oliën me ook in staat stellen om anderen te helpen!
 
Ik ben ontzettend blij en dankbaar om mijn verhaal vandaag met jullie te delen. Het is een reis vol inspiratie en persoonlijke groei geweest die me heeft geleid naar twee prachtige passies: het geven van yogalessen en het aanbieden van hoogwaardige etherische oliën. Yoga heeft me geholpen om balans, rust en vreugde te vinden in mijn dagelijks leven, terwijl etherische oliën me hebben verrijkt en mijn overtuiging in hun helende krachten hebben versterkt.
 
Door yogalessen te geven en etherische oliën aan te bieden, hoop ik een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waar mensen hun innerlijke rust kunnen ontdekken, zelfbewuster kunnen worden en hun gezondheid op een natuurlijke manier kunnen verbeteren.
 
Samen kunnen we groeien, bloeien en een betekenisvolle verandering teweegbrengen in de wereld om ons heen.
 
Met liefde en licht,
Fabienne

“As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same"

<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/customer/www/mindpiece.nl/public_html/wp-content/themes/neve-child-master/templates/pagina.php</b> on line <b>56</b><br />
3
De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken