Meteen naar de inhoud

adem. ontspan. beweeg. geniet.

Home » Over mij

Over mij

Ik ben Fabienne, moeder van 2 kinderen en verloofd met Mark. Ik woon in het Groene Hart. In Benthuizen om precies te zijn en sinds twee jaar heb ik me volledig ondergedompeld in de wereld van yoga en etherische oliën.
 
Mijn achtergrond ligt in de accountancy – cijfertjes. Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt in deze branche. Ik begon enthousiast. Vol honger om mij als zakenvrouw in deze wereld te bewijzen, om uiteindelijk toch tegen allerlei muren aan te lopen. Muren bij mensen om me heen. Die gewoon niet snapte waar ik mee bezig was. Hoe ik in het spel stond. Verder kijken dan de standaarddingen. Muren bij mezelf, ik voelde heel sterk dit is het niet. Dit is niet wat ik op aarde te doen heb. Ik wist niet wat ik anders moest doen. En heel eerlijk ik durfde niets anders te doen. Ik zat nog heel erg vast in dit is waar ik voor heb geleerd. Hoe ga ik mijn centjes verdienen als ik hiermee stop? Ik durfde ook niks te veranderen.
 

Als ik er nu op terugkijk was ik gewoon burn out van het harde werken en bore out van dat ik geen voldoening meer haalde uit mijn werk. Ik voelde me vast en raakte gefrustreerd, maar ik ben dan ook zo’n type: ik ga door tot op het bittere eind! Ik weet niet of je zelf door zo’n periode bent gegaan? Boos op de wereld, over hoe het zo ver heeft kunnen komen. Verdrietig over hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen. Had nergens meer zin in. Op het werk, maar ook thuis. En zo moe. Ik was zo ontzettend moe. Van alles. Van het leven. Van mijn leven. Van mezelf, van de hele situatie. Mijn angsten en gedachten. Die me tegenhielden om te veranderen. Om echt te gaan voor wat ik wilde.
 
In deze pittige periode ben ik, voor mijn eigen ontwikkeling, gestart met de opleiding 200 uur Vinyasa Teacher Training in Amsterdam. Yoga heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeelt. Vanaf mijn allereerste les wist ik, dit is goed voor mij en het heeft me niet meer losgelaten. Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen de yogahoudingen op de mat. Vragen waarmee ik zit lossen spontaan op en mijn hoofd voelt na een yogales heerlijk verfrist en leeg. Mijn geest wordt kalmer en mijn bewustzijn ontwaakt. Er ontstaat rust, een gevoel van overgave, van loslaten. Ik wist dat ik tijdens deze yogaopleiding antwoord zou krijgen op mijn vraag: waar verlang ik dan zo naar? En inderdaad ik kwam tot nieuwe inzichten.
 
Ik wil graag andere mensen helpen! En de vrijheid in mijn leven creëren waar ik altijd zo naar heb verlangd. De vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. Je eigen regels kunnen maken. Niet meer afhankelijk zijn van andere die zeggen hoe je je werk moet doen. Daar was ik echt helemaal klaar mee.
 
Ik besloot mijn hart te volgen en heb mijn loopbaan in de accountancy gedag gezegd. Mindpiece was een feit! Officieel ondernemer, maar toch was ik er nog niet. Ik bleef gewoon worstelen met bepaalden angsten & blokkades. En beperkende overtuigingen. Die me in de weg stonden om echt verder te kunnen groeien en me goed te voelen. Dat herkende ik bij mezelf, maar ook bij de mensen om me heen. Wat kan me hierbij helpen, wat kan me hierbij ondersteunen? Etherische oliën intrigeerde me altijd al, totdat ik ontdekte dat essentiële oliën je ook kunnen ondersteunen om lekkerder in je vel te zitten. Om beperkende overtuigingen los te laten. Om jezelf door angsten en blokkades heen te helpen. Toen ik dat eenmaal door had, was ik direct om en ben ik er nog verder in gedoken.
 
En dat heeft zoveel voor me verandert! Zowel fysiek, mentaal, spiritueel maar vooral ook emotioneel. Het mooie van essentiële oliën is dat ze op al die fronten kunnen werken. Nu heb ik dus een tool die me helpt om mezelf op emotioneel niveau diep te shiften en die beperkende overtuigingen voor eens en altijd op te ruimen. En het mooiste van alles? De oliën helpen me om me vrij te voelen! Vrij op alle fronten, omdat ze je helpen om emotionele shit los te laten. Vrij om mijn eigen tijd in te delen. Vrij om mensen te helpen op de manier dat ik dat wil. Vrij om me goed te voelen. En het allerleukste? De oliën helpen me ook om andere te helpen! Om jou te helpen!

Missie

Tijdens mijn yogalessen nodig ik je uit om van beweging naar verstilling te gaan, van je hoofd naar je gevoel. Ik wil je graag leren je eigen grenzen te respecteren, te verkennen en heel voorzichtig te verleggen. Mijn doel is dat je na de yogales meer vrijheid voelt in je lichaam en geest. Daarnaast is het mijn missie om vrouwen te helpen hun wellness en vitaliteit te verbeteren en een beweging te starten! Een beweging van vrouwen die ontdekt hebben dat er wat beters is en zich gesterkt voelen in hun gezondheid en wellness beslissingen. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel en ook op spiritueel vlak.
 
Je kan bij mij terecht voor een heerlijke yoga practice. In mijn webshop kan je yoga artikelen, etherische oliën, diffusers, verzorgingsproducten en overige gerelateerde benodigdheden vinden.
 
Lees meer over mij in het krantenartikel: Fabienne kende veel tegenslagen, maar is nu sterker dan ooit tevoren.

“As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same"

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

De waardering van www.mindpiece.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 41 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken