Meteen naar de inhoud

Over mij

Met mijn passie voor alles wat met rust, ontspanning en herstel te maken heeft kan ik zowel particulieren als bedrijven een totaalpakket bieden. Je kan bij mij terecht voor een heerlijke yoga practice of Mind-Walk training. In mijn webshop kunt u yoga artikelen, etherische oliën en overige gerelateerde benodigdheden vinden.

Yoga

Yoga speelt al meer dan tien jaar een natuurlijke rol in mijn leven. Vanaf mijn allereerste les wist ik, dit is goed voor mij en het heeft me niet meer losgelaten. Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen de yogahoudingen op de mat. Daar begint het en vervolgens neem je het mee in je dagelijks leven.

 

Na een fysiek en mentaal lastige periode ben ik gestart met de opleiding 200 uur Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. “Als ik van tevoren had geweten waar ik aan zou beginnen had ik het waarschijnlijk niet gedaan, maar gelukkig wist ik het niet.” Tijdens deze opleiding kwam ik tot nieuwe inzichten. Ik besloot mijn hart te volgen en heb mijn loopbaan in de accountancybranche gedag gezegd.

Mind-Walk

Afgelopen zomer kwam ik in aanraking met Mind-Walk. Na het volgen van een Mind-Walk training bij Mind-Walk Nederland mag ik mij gecertificeerd Mind-Walk trainer noemen. Tijdens de meerdaagse cursus heb ik ervaren dat Mind-Walk net als yoga kan bijdragen aan een zelfbewuster leven.

 

De natuur doet iets met mij. Vragen waarmee ik zit lossen spontaan op en mijn hoofd voelt na een uurtje buiten heerlijk verfrist en leeg. Mijn geest wordt kalmer en mijn bewustzijn ontwaakt. Ik voel hoe het is om onderdeel te zijn van iets groters dan mijzelf. Er ontstaat rust, een gevoel van overgave, van loslaten. Van dankbaarheid en ontzag. Precies wat je ook kunt ervaren tijdens een yoga practice.

Missie

Tijdens mijn yogalessen en Mind-Walk trainingen nodig ik je uit om van beweging naar verstilling te gaan, van je hoofd naar je gevoel. Ik wil je graag leren je eigen grenzen te respecteren, te verkennen en heel voorzichtig te verleggen. Mijn doel is dat je na de les of training meer vrijheid voelt in je lichaam en geest.

“As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same" – Nelson Mandela