Ga naar de inhoud
Home » HOW TO » Welke etherische olie past bij mij?

Welke etherische olie past bij mij?

Er zijn een heleboel verschillende etherische oliën verkrijgbaar. In onze webshop bieden wij hoogwaardige etherische oliën aan van een gerenommeerde fabrikant (De Groene Linde) die 100% pure onverdunde oliën levert. Deze kwaliteitsvolle etherische oliën hebben betere effecten en minder bijwerkingen tijdens het ondersteunen van lichamelijke of energetische klachten. Wij begrijpen heel goed dat het niet gemakkelijk is om online een etherische olie uit te zoeken die bij jou past. Daarom denken we graag met je mee en hebben we een soort stappenplan uitgewerkt.
 
Het kiezen van een etherische olie is een persoonlijke keuze die afhankelijk is van het gewenste effect en jouw persoonlijke voorkeur. Als je net begint met etherische oliën is het belangrijk om vooraf te bepalen voor welke doeleinden je de etherische olie wilt gebruiken. Wij geven je enkele voorbeelden om je op weg te helpen:
 
Een heerlijke geur in huis: Etherische oliën kunnen een heerlijke geur verspreiden in huis en kunnen een alternatief zijn voor synthetische luchtverfrissers. Mensen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om geuren en wat als “lekker” wordt beschouwd, kan van persoon tot persoon verschillen. Daarom is het een goed idee om verschillende etherische oliën uit te proberen en te kijken welke geuren je het meest aanspreken. Om je toch enig houvast te geven hebben we de etherische oliën geclassificeerd op geurtypen:
 

 
Je kunt natuurlijk ook starten met een paar van de meest populaire en veelzijdige etherische oliën, zoals:
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken