Ga naar de inhoud
Home » Familieopstellingen » Vind je Plek in de Fontein

Vind je Plek in de Fontein

Je Plek Innemen in de Fontein: De Kracht van Familieopstellingen met Ondersteuning van Etherische Oliën
 
In de wereld van persoonlijke ontwikkeling en therapie zijn familieopstellingen een populaire en effectieve methode om verborgen dynamieken binnen familiesystemen zichtbaar te maken. Een van de meest intrigerende concepten binnen deze methode is “je plek innemen”, zoals geïllustreerd in het boek “De Fontein” van Els van Steijn. Dit concept biedt diepgaande inzichten in hoe je jezelf kunt verankeren in je eigen leven en relaties.
 
Bekijk de productpagina

Wat is “De Fontein”?

“De Fontein” is een metafoor die Els van Steijn gebruikt om de ordening binnen families en andere systemen te beschrijven. Stel je een fontein voor met meerdere lagen, waarbij water van boven naar beneden stroomt. In deze fontein hebben we allemaal een specifieke plek: kinderen staan onder hun ouders, en ouders onder hun grootouders. Als iedereen op zijn juiste plek staat, kan de energie vrij stromen, wat leidt tot harmonie en balans binnen het familiesysteem.

Waarom is Je Plek Innemen Belangrijk?

Het innemen van je juiste plek in de fontein is cruciaal omdat het zorgt voor een natuurlijke en gezonde dynamiek binnen de familie. Als iemand bijvoorbeeld probeert de plek van een ouder in te nemen, door zorg of verantwoordelijkheid over te nemen, raakt de natuurlijke ordening verstoord. Dit kan leiden tot allerlei problemen, zoals stress, een gevoel van overbelasting, en zelfs fysieke klachten.

Ondersteuning door Etherische Oliën

Etherische oliën kunnen waardevolle ondersteuning bieden tijdens het proces van familieopstellingen en het innemen van je plek. Speciaal hiervoor zijn producten zoals “Je Plek -Olie en Spray” en “Je Plek – Roll On” van De Groene Linde ontwikkeld.
 
Je Plek Olie en Spray
De “Je Plek Olie en Spray” van De Groene Linde is ontworpen om je te helpen je juiste plek in de fontein te vinden en te behouden. De zorgvuldig samengestelde blend van etherische oliën werkt kalmerend en aardend, waardoor je je meer verbonden en gegrond voelt.
 
Gebruik: Spray de olie om je heen voordat je begint aan een familieopstelling of een moment van zelfreflectie. De zachte geur helpt je te ontspannen en je geest te openen voor de inzichten die komen.
Voordelen: Versterkt je gevoel van eigenwaarde, bevordert innerlijke rust en ondersteunt je bij het loslaten van onnodige lasten.
 
Je Plek Roll On
De “Je Plek – Roll On” is een handige, draagbare optie om je door de dag heen te ondersteunen. De blend van etherische oliën helpt je om gegrond en in balans te blijven, waar je ook bent.
 
Gebruik: Breng de roll on aan op je polsen, slapen of achter je oren wanneer je een moment van kalmte en focus nodig hebt. Perfect voor gebruik tijdens werk, reizen of andere stressvolle situaties.
Voordelen: Biedt continue ondersteuning, helpt je om je plek te behouden en vermindert gevoelens van stress en overbelasting.

Het Proces van Je Plek Innemen

Erkennen van de Feiten: De eerste stap is het erkennen van de feiten zoals ze zijn. Dit betekent het accepteren van je ouders zoals ze zijn, zonder ze te willen veranderen of te veroordelen.
Grenzen Respecteren: Begrijp waar jouw verantwoordelijkheden eindigen en die van anderen beginnen. Dit helpt bij het loslaten van lasten die niet van jou zijn.
Overdracht van Lasten: Vaak dragen kinderen onbewust lasten van hun ouders of grootouders. Door deze lasten terug te geven, kun je je eigen plek innemen en lichter door het leven gaan.
Verbinden met je Wortels: Door je te verbinden met je familiegeschiedenis en deze te respecteren, kun je sterker en zelfverzekerder in het leven staan.
 
Het innemen van je plek in de fontein is een essentiële stap naar persoonlijke vrijheid en gezondheid. Etherische oliën kunnen een waardevolle ondersteuning bieden bij dit proces. De “Je Plek Olie en Spray” en “Je Plek Roll On” van De Groene Linde zijn speciaal ontworpen om te helpen je plek te vinden en te behouden. Bestel vandaag nog en ervaar de harmoniserende kracht van deze prachtige producten. Door je plek te respecteren en te bewaken, creëer je een harmonieuze en evenwichtige levensstroom die niet alleen jou, maar ook je hele familiesysteem ten goede komt.

Ontdek de collectie etherische oliën en ervaar zelf de ondersteunende kracht die ze kunnen bieden tijdens je reis van persoonlijke ontwikkeling.

De Fontein, Vind je PLek

Bekijk de productpagina
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken