Ga naar de inhoud
Home » Retour- en verzendbeleid

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, mits ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor je eigen rekening.
 
Je kan natuurlijk ook iets terugsturen, omdat je het wilt omruilen. Hiervoor gelden de zelfde condities als eerder vermeld.
 
Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Wij betalen het bedrag van je bestelling of het geretourneerde, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door ons. Tijdens het transport bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele diefstal, verlies of beschadigingen van het pakket en de inhoud daarvan. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om altijd eerst contact met ons op te nemen via info@mindpiece.nl.
 
Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode als die door jou is gebruikt, tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.
 
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Ook mogen producten die wegens hygiënische of gezondheidsredenen niet retour mogen alleen worden uitgezonderd wanneer deze verzegeld zijn en de verzegeling verbroken.
 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

 
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
 
€ 4,95 verzending in Nederland
€ 7,95 verzending naar België
 
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Retouradres

Mindpiece
t.a.v. Retourneren
Prinses Beatrixstraat 25
2731 GA Benthuizen
 
Vermeld altijd duidelijk jouw gegevens wanneer je een pakketje terug stuurt naar ons. Denk dan aan jouw naam en adresgegevens, het ordernummer van het betreffende product en jouw rekeningnummer.

<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/customer/www/mindpiece.nl/public_html/wp-content/themes/neve-child-master/templates/pagina.php</b> on line <b>56</b><br />
3
De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken