Ga naar de inhoud
Home » Klachten

Klachten

Een eventuele klacht lossen we op
Hoe we ook onze best doen, ervaring leert dat wij toch soms een fout maken! Ons gehele proces is doordacht, met persoonlijke aandacht en zorg en toch soms iets vergeten. Ook blijkt in de praktijk dat er soms in de communicatie of de verwachting iets misgaat. Heel soms ervaart iemand een allergisch reactie in het gebruik van onze producten.

We raden je dan ook aan aan om een klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mindpiece.nl

… niet tevreden meldt je geschil bij WebwinkelKeur
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

… een geschil melden kan ook bij het ODR platform
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Neem verder kennis van onze Algemene Voorwaarden, onze Privacybeleid.

Klachtenregeling

  1. Mindpiece beschikt over een klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Mindpiece, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  3. Bij Mindpiece ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Mindpiece binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot Mindpiece. Wij zijn aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Controleer of Mindpiece een lopend lidmaatschap heeft via https://www.webwinkelkeur.nl/leden/. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel Mindpiece als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
  6. Een klacht schort de verplichtingen van Mindpiece niet op, tenzij Mindpiece schriftelijk anders aangeeft.
  7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Mindpiece, zal Mindpiece naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.
<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/customer/www/mindpiece.nl/public_html/wp-content/themes/neve-child-master/templates/pagina.php</b> on line <b>56</b><br />
3
De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken