Ga naar de inhoud
Home » HSP - Hooggevoeligheid » Hooggevoelig Kind 2 Jaar

Hooggevoelig Kind 2 Jaar

Help! Mijn 2-jarige is hooggevoelig: Hoe etherische oliën kunnen helpen
 
Als ouder van een hooggevoelig kind van 2 jaar kan het soms voelen alsof je constant op eieren loopt. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om je kleintje te ondersteunen in het omgaan met de overweldigende wereld om hen heen. Ontdek hoe etherische oliën een kalmerende en verzachtende rol kunnen spelen voor jouw gevoelige peuter.
 
Bekijk de productpagina
 
1. Blije Hondjes (vanaf 2 jaar), etherische olie
Deze speelse blend is als een zonnestraal op een regenachtige dag. Speciaal samengesteld om de stemming van je kleintje te verbeteren en een glimlach op hun gezicht te toveren, zelfs op de meest uitdagende momenten.
 
2. Kalme Kikker (vanaf 2 jaar), etherische olie
Laat je kleintje zich ontspannen voelen met Kalme Kikker. Deze rustgevende blend is perfect voor momenten van overstimulatie en helpt je peuter om kalm en rustig te blijven, zelfs tijdens drukke situaties.
 
3. Kattenzelf (vanaf 2 jaar), etherische olie
Geef je peuter het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben met Kattenzelf. Deze blend helpt om een gevoel van eigenwaarde en trots te bevorderen, waardoor je kleintje zich sterker en zelfverzekerder voelt in de wereld om hen heen.

4. Kippendroom (vanaf 2 jaar), etherische olie
Laat je peuter zachtjes in slaap dommelen met Kippendroom. Deze rustgevende blend bevordert een diepe en vredige slaap, zodat zowel jij als je kleintje kunnen genieten van een goede nachtrust.
 
5. Knuffelbeer (vanaf 2 jaar), etherische olie
Geef je kleintje het comfort en de geruststelling van een warme knuffel met Knuffelbeer. Deze troostende blend helpt je peuter om zich veilig en geliefd te voelen, zelfs wanneer ze zich overweldigd voelen door emoties.
 
6. Koele Pinguïn (vanaf 2 jaar), etherische olie
Bewaar je kleintje koel en kalm met Koele Pinguïn. Deze verfrissende blend is perfect voor het afkoelen van oplopende emoties en het bevorderen van een gevoel van rust en sereniteit.

7. Leeuwenkracht (vanaf 2 jaar), etherische olie
Help je peuter om hun innerlijke kracht te vinden met Leeuwenkracht. Deze krachtige blend stimuleert moed en doorzettingsvermogen, waardoor je kleintje zich klaar voelt om de wereld tegemoet te treden, hoe overweldigend die ook kan zijn.
 
8. Monstertjes spray (vanaf 2 jaar), etherische olie
Bescherm je kleintje tegen nachtelijke angsten met Monstertjesspray. Deze geruststellende blend helpt bij het verdrijven van enge gedachten en creëert een veilige en rustige slaapomgeving.
 
9. Slaap schaapje (vanaf 2 jaar), etherische olie
Laat je peuter heerlijk wegdromen met Slaapschaapje. Deze kalmerende blend bevordert een diepe en rustgevende slaap, zodat zowel jij als je kleintje kunnen genieten van een welverdiende rust.

10. Verkouden Neusjes (vanaf 2 jaar), etherische olie
Verlicht de ongemakken van verkoudheid met Verkouden Neusjes. Deze verlichtende blend helpt bij het vrijmaken van verstopte neuzen en sinusdruk, zodat je kleintje zich comfortabeler kan voelen tijdens ziekteperiodes.
 
Met deze speciaal samengestelde blends van etherische oliën, sprays en roll-ons, kun je je hooggevoelige peuter op natuurlijke wijze ondersteunen in hun emotionele en fysieke welzijn. Vergeet niet om altijd etherische oliën veilig te gebruiken en te verdunnen volgens de aanbevolen richtlijnen. Met liefdevolle zorg en de kracht van de natuur, kunnen jij en je kleintje samen elke uitdaging aan.

Hooggevoelig kind 2 jaar

Bekijk de productpagina
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken