Ga naar de inhoud
Home » HSP - Hooggevoeligheid » Hoe herken je een Hoogsensitief kind?

Hoe herken je een Hoogsensitief kind?

Hoe herken je een hoogsensitief kind? Ontdek hoe etherische oliën kunnen helpen
 
Heb je het gevoel dat je kind gevoeliger is dan andere kinderen? Misschien is jouw kleintje wel hoogsensitief. Hoogsensitieve kinderen zijn buitengewoon gevoelig voor prikkels uit hun omgeving, wat kan leiden tot overweldiging en stress. Gelukkig kunnen etherische oliën een waardevolle rol spelen in het ondersteunen van hoogsensitieve kinderen. Laten we eens kijken hoe je de signalen van hoogsensitiviteit kunt herkennen en welke oliën kunnen helpen om je kind te kalmeren en in balans te brengen.
 
Bekijk de productpagina
 
1. De Groene Linde Blije Hondjes (vanaf 2 jaar)
 
Blije Hondjes is een etherische olieblend die vrolijkheid en speelsheid bevordert. Het is ideaal voor hoogsensitieve kinderen die snel overweldigd raken door intense emoties. Deze blend kan helpen om een ontspannen sfeer te creëren en stress te verminderen.
 
2. De Groene Linde Kalme Kikker (vanaf 2 jaar)
 
Kalme Kikker is een rustgevende etherische olie die helpt om de geest te kalmeren en te ontspannen. Het is perfect voor hoogsensitieve kinderen die moeite hebben om tot rust te komen na een drukke dag op school of tijdens sociale evenementen.
 
3. De Groene Linde Kattenzelf (vanaf 2 jaar)
 
Kattenzelf is een etherische olie die zelfvertrouwen en eigenwaarde stimuleert. Deze blend is geweldig voor hoogsensitieve kinderen die zich vaak onzeker voelen in sociale situaties of nieuwe omgevingen.

4. De Groene Linde Kippendroom (vanaf 2 jaar)
 
Kippendroom is een rustgevende etherische olie die helpt bij het bevorderen van een diepe en rustgevende slaap. Het is ideaal voor hoogsensitieve kinderen die moeite hebben met in slaap vallen of die vaak last hebben van nachtmerries.
 
5. De Groene Linde Knuffelbeer (vanaf 2 jaar)
 
Knuffelbeer is een troostende etherische olie die helpt bij het kalmeren van angst en verdriet. Het is perfect voor hoogsensitieve kinderen die gevoelig zijn voor emotionele schommelingen en behoefte hebben aan extra geruststelling.
 
6. De Groene Linde Koele Pinguïn (vanaf 2 jaar)
 
Koele Pinguïn is een verfrissende etherische olieblend die helpt om het hoofd koel te houden in stressvolle situaties. Het is ideaal voor hoogsensitieve kinderen die snel overprikkeld raken en behoefte hebben aan verlichting.

7. De Groene Linde Leeuwenkracht (vanaf 2 jaar)
 
Leeuwenkracht is een krachtige etherische olieblend die helpt bij het versterken van moed en doorzettingsvermogen. Het is perfect voor hoogsensitieve kinderen die zich vaak overweldigd voelen en extra ondersteuning nodig hebben om met uitdagingen om te gaan.
 
8. De Groene Linde Monstertjes spray (vanaf 2 jaar)
 
Monstertjesspray is een etherische olie die helpt bij het afweren van enge gedachten en nachtelijke angsten. Het is geweldig voor hoogsensitieve kinderen die gevoelig zijn voor nachtelijke angsten en behoefte hebben aan een gevoel van veiligheid.
 
9. De Groene Linde Slaap schaapje (vanaf 2 jaar)
 
Slaapschaapje is een kalmerende etherische olieblend die helpt bij het bevorderen van een diepe en rustgevende slaap. Het is perfect voor hoogsensitieve kinderen die moeite hebben met in slaap vallen of die vaak last hebben van rusteloze nachten.

10. De Groene Linde Verkouden Neusjes (vanaf 2 jaar)
 
Verkouden Neusjes is een verlichtende etherische olieblend die helpt bij het verlichten van verstopte neuzen en sinusdruk. Het is ideaal voor hoogsensitieve kinderen die gevoelig zijn voor seizoensgebonden allergieën of verkoudheden.
 
Of het nu gaat om het kalmeren van emoties, het bevorderen van een goede nachtrust of het verlichten van fysieke ongemakken, etherische oliën kunnen een waardevol hulpmiddel zijn voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders. Experimenteer met verschillende oliën en blends om te ontdekken welke het beste werken voor jouw kind. Met de juiste ondersteuning kunnen hoogsensitieve kinderen gedijen en hun unieke gaven omarmen in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Hoe herken je een Hoogsensitief kind?

Bekijk de productpagina
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken