Meteen naar de inhoud
Home » Aromatherapie » Energieke start: Etherische oliën voor school

Energieke start: Etherische oliën voor school

Energetische Oliën voor Kinderen: Een Zachte Start van het Nieuwe Schooljaar
 
Het nieuwe schooljaar is in zicht, en voor hooggevoelige kinderen kan deze periode vol uitdagingen zijn. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om je kind te ondersteunen bij het vinden van balans, rust en bescherming. In dit artikel deel ik enkele waardevolle tips over het gebruik van etherische oliën voor energetische reiniging, gronding en bescherming, zodat jouw kind met een positieve en energieke start aan het nieuwe avontuur kan beginnen.

Energetische Reiniging met de Walvis Spray

Na een intensieve schooldag of speelsessie kan je kind zich soms overweldigd voelen. De Walvis Spray biedt een krachtige manier om negatieve energie te verwijderen en balans en rust te herstellen. Deze energetische reiniging kan je kind helpen om emoties los te laten en zich ontspannen te voelen. Probeer het uit en geef je kind een kalme start van de avond.

Gronding en Innerlijke Balans met Olifantje

Een goede gronding is essentieel voor zelfverzekerdheid en innerlijke balans. Als je merkt dat je kind veel in zijn/haar hoofd zit of onrustig is, kan de Olifantje Spray een verschil maken. Deze spray werkt op een energetisch niveau om je kind te helpen stevig in zijn/haar schoenen te staan en zich beter te voelen. Het is ideaal voor kinderen die wat extra gronding kunnen gebruiken, vooral in drukke tijden.

Een Rustige Slaap met Etherische Oliën

Voor kinderen die moeite hebben met slapen door de drukte van school, kunnen etherische oliën wonderen doen. Een paar druppels in een diffuser creëren een rustgevende geur die je kind helpt om kalmer te slapen en ‘s ochtends uitgerust wakker te worden. Dit is een natuurlijke manier om een vredige slaapomgeving te bevorderen en de dag met hernieuwde energie te beginnen.

Beschermende Aura met Egeltje Spray

Terwijl het nieuwe schooljaar nadert, is het belangrijk om je kind te beschermen tegen externe invloeden. Egeltje – Bescherm me! is speciaal ontworpen om het energieveld van je kind te beschermen. Dit helpt voorkomen dat je kind overweldigd raakt en energie verliest, wat kan leiden tot prikkelbaarheid en vermoeidheid. Gebruik deze spray voordat je kind naar school gaat of een speelafspraak heeft, en plaats hem bij de voordeur voor een extra laag bescherming.

Hoe de Oliën te Gebruiken: Auraspray, Etherische Olie en Roll-on

Auraspray: Egeltje auraspray biedt een eenvoudige en snelle manier om de kracht van reinigende oliën rond je kind te verspreiden. Een paar sprays boven het hoofd en rondom je kind zijn genoeg. Laat je kind met gesloten ogen even de adem inhouden terwijl de nevel neerdaalt, wat het effect vergroot.
 
Etherische Olie: Het kalmerende aroma van het Walvisje is ideaal voor het moment wanneer je kind thuiskomt van school of een opwindend evenement. Dit helpt je kind te ontspannen en in evenwicht te blijven, ongeacht wat de dag heeft gebracht.
 
Roll-on: De Olifantje roll-on is handig en subtiel, perfect om mee naar school te nemen. Breng de vloeistof aan op de polsen, in de nek en op de bovenkant van de borst. Dit kan gedurende de dag herhaald worden, waardoor je kind voortdurend de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
 
Het nieuwe schooljaar hoeft geen bron van stress te zijn voor hooggevoelige kinderen. Met behulp van etherische oliën zoals Walvisje, Olifantje en Egeltje, kunnen ouders een ondersteunende omgeving creëren die balans, rust en bescherming bevordert. Deze natuurlijke benadering helpt je kind om met zelfvertrouwen en positieve energie het nieuwe avontuur tegemoet te gaan.
 

Andere blogposts

Etherische olie voor de herfst Energieke start: Etherische oliën voor school Tea Tree Olie: Natuurlijke huidverzorging Reed diffuser maken met etherische oliën Pepermunt olie: voor een goede buikgezondheid Zelf zeep maken met etherische oliën Zeg vaarwel tegen cellulitis met etherische oliën! Wagenziekte: Hoe kan je reisziekte beperken? De Groene Linde: Chakra-oliën voor balans en energie Hydrolaten: Natuurlijke verzorging en verfrissing! Biologisch tuinieren met etherische olie Zelf bodybutter maken met etherische olie Diffuser – interessante feiten en weetjes! Etherische olie – interessante feiten en weetjes! Aromatherapie – interessante feiten en weetjes! Etherische olie in de sauna Welke etherische olie bij yoga? Aromatherapie in de zorg Etherische olie bij sterven, rouw en verdriet Etherische olie tegen stress en angst Etherische olie bij buikpijn, buikkrampen en slechte spijsvertering Jouw sterrenbeeld en passende etherische olie Voorjaarsmoeheid: symptomen, oorzaak en tips! Etherische olie van De Groene Linde vs. Young Living? Geurolie voor diffuser, kaarsen en brander Etherische olie tegen hoofdpijn en migraine Yogamat kopen: wat is een goede yogamat? Insectenbestrijding: Etherische olie tegen insecten Ontspannen in bad: welke etherische olie in bad? Beste etherische olie voor diffuser! Massage olie maken met etherische olie Zelfmassage: hoe kun je jezelf een massage geven? Spierpijn: etherische olie spieren en gewrichten Etherische olie: wat helpt tegen menstruatiepijn? Etherische olie: wat helpt tegen hooikoorts? Etherische olie voor energie: welke geur geeft energie? Etherische oliën combineren: welke etherische oliën mengen? Etherische olie hormoonbalans: hoe hormonen in balans brengen? Welke etherische olie gebruiken bij zwangerschap? Etherische olie meditatie: Mediteren met etherische olie Diffuser etherische olie: welke aroma diffuser? Etherische olie voor kinderen Roomspray: zelf spray maken met etherische olie Etherische olie voor de was Schoonmaken met etherische olie Welke etherische olie voor ontspanning? Etherische olie roller recept – hoe zelf olie roller maken? Hoe gebruik je etherische olie? Draagolie – Welke basisolie gebruik je voor etherische olie? Welke etherische olie past bij mij? Welke etherische olie voor welke kwaal Natuurlijke gezichtsverzorging: Wat is een goede skincare routine? Zelf lippenbalsem maken met etherische oliën Zelf geurkaars maken – Hoe maak je geurkaarsen? DIY: Voetenbad recept – Hoe maak je een voetbad? Etherische olie om beter te slapen Etherische olie voor concentratie Welke etherische olie bij verkoudheid? Wat doet de volle maan met je? Gebruiksaanwijzing: Hoe werkt een diffuser? Welke draagolie voor etherische olie en wat is draagolie?
De waardering van www.mindpiece.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 41 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken