Ga naar de inhoud
Home » Kinderen » Energieke Start: Etherische oliën voor School

Energieke Start: Etherische oliën voor School

Energetische Oliën voor Kinderen: Een Zachte Start van het Nieuwe Schooljaar
 
Het nieuwe schooljaar is in zicht, en voor hooggevoelige kinderen kan deze periode vol uitdagingen zijn. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om je kind te ondersteunen bij het vinden van balans, rust en bescherming. In dit artikel deel ik enkele waardevolle tips over het gebruik van etherische oliën voor energetische reiniging, gronding en bescherming, zodat jouw kind met een positieve en energieke start aan het nieuwe avontuur kan beginnen.
 
Bekijk de productpagina

Energetische Reiniging met de Walvis Spray

Na een intensieve schooldag of speelsessie kan je kind zich soms overweldigd voelen. De Walvis Spray biedt een krachtige manier om negatieve energie te verwijderen en balans en rust te herstellen. Deze energetische reiniging kan je kind helpen om emoties los te laten en zich ontspannen te voelen. Probeer het uit en geef je kind een kalme start van de avond.

Gronding en Innerlijke Balans met Olifantje

Een goede gronding is essentieel voor zelfverzekerdheid en innerlijke balans. Als je merkt dat je kind veel in zijn/haar hoofd zit of onrustig is, kan de Olifantje Spray een verschil maken. Deze spray werkt op een energetisch niveau om je kind te helpen stevig in zijn/haar schoenen te staan en zich beter te voelen. Het is ideaal voor kinderen die wat extra gronding kunnen gebruiken, vooral in drukke tijden.

Een Rustige Slaap met Etherische Oliën

Voor kinderen die moeite hebben met slapen door de drukte van school, kunnen etherische oliën wonderen doen. Een paar druppels in een diffuser creëren een rustgevende geur die je kind helpt om kalmer te slapen en ‘s ochtends uitgerust wakker te worden. Dit is een natuurlijke manier om een vredige slaapomgeving te bevorderen en de dag met hernieuwde energie te beginnen.

Beschermende Aura met Egeltje Spray

Terwijl het nieuwe schooljaar nadert, is het belangrijk om je kind te beschermen tegen externe invloeden. Egeltje – Bescherm me! is speciaal ontworpen om het energieveld van je kind te beschermen. Dit helpt voorkomen dat je kind overweldigd raakt en energie verliest, wat kan leiden tot prikkelbaarheid en vermoeidheid. Gebruik deze spray voordat je kind naar school gaat of een speelafspraak heeft, en plaats hem bij de voordeur voor een extra laag bescherming.

Hoe de Oliën te Gebruiken: Auraspray, Etherische Olie en Roll-on

Auraspray: Egeltje auraspray biedt een eenvoudige en snelle manier om de kracht van reinigende oliën rond je kind te verspreiden. Een paar sprays boven het hoofd en rondom je kind zijn genoeg. Laat je kind met gesloten ogen even de adem inhouden terwijl de nevel neerdaalt, wat het effect vergroot.
 
Etherische Olie: Het kalmerende aroma van het Walvisje is ideaal voor het moment wanneer je kind thuiskomt van school of een opwindend evenement. Dit helpt je kind te ontspannen en in evenwicht te blijven, ongeacht wat de dag heeft gebracht.
 
Roll-on: De Olifantje roll-on is handig en subtiel, perfect om mee naar school te nemen. Breng de vloeistof aan op de polsen, in de nek en op de bovenkant van de borst. Dit kan gedurende de dag herhaald worden, waardoor je kind voortdurend de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
 
Het nieuwe schooljaar hoeft geen bron van stress te zijn voor hooggevoelige kinderen. Met behulp van etherische oliën zoals Walvisje, Olifantje en Egeltje, kunnen ouders een ondersteunende omgeving creëren die balans, rust en bescherming bevordert. Deze natuurlijke benadering helpt je kind om met zelfvertrouwen en positieve energie het nieuwe avontuur tegemoet te gaan.

Kun je etherische oliën gebruiken op scholen?

Bekijk de productpagina
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 48 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken