Ga naar de inhoud
Home » HOW TO » Auraspray: De Wereld van Etherische Oliën Ontdekken

Auraspray: De Wereld van Etherische Oliën Ontdekken

Etherische oliën hebben de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen vanwege hun helende eigenschappen en rustgevende aroma’s. Maar heb je al gehoord van auraspray? Dit subtielere, maar even krachtige, product biedt een nieuwe dimensie aan je etherische olierepertoire. In deze blog ga ik in op wat auraspray is, hoe je het kunt gebruiken, hoe je zelf auraspray kunt maken, en welke soorten auraspray er zijn voor hoogsensitieve personen en bescherming.

Wat doet een Auraspray?

Auraspray is een vloeibare formule samengesteld uit etherische oliën en andere ingrediënten die de energie om je heen kunnen beïnvloeden. Het voornaamste doel van auraspray is om je aura – het subtiele energieveld dat je omringt – te zuiveren, balanceren en beschermen. Dit kan helpen om je emotioneel, mentaal en fysiek welzijn te ondersteunen. Aurasprays worden vaak ontworpen met specifieke intenties, zoals het verbeteren van je humeur, het versterken van je intuïtie, of het creëren van een beschermende barrière tegen negatieve energieën.

Hoe Gebruik Je Auraspray?

Het gebruik van auraspray is eenvoudig en kan naadloos worden geïntegreerd in je dagelijkse routine. Hier zijn de stappen om je op weg te helpen:
 
Schudden voor Gebruik: Geef de auraspray een zachte schudbeurt voor gebruik. Hiermee zorg je ervoor dat de etherische oliën goed gemengd zijn met de andere ingrediënten.

Richt en Spray: Houd de auraspray ongeveer 15-20 centimeter van jezelf en je aura. Sluit je ogen en adem diep in. Visualiseer hoe de spray je aura omhult terwijl je een paar keer op de verstuiver drukt.

Visualisatie en Intentie: Tijdens het sprayen kun je een positieve intentie stellen of visualiseren hoe de spray je energieveld zuivert, beschermt of in balans brengt.

Inademing: Adem de nevel in en laat de aroma’s doordringen in je zintuigen. Dit kan een kalmerend en aardend effect hebben.

Herhaal Indien Nodig: Je kunt auraspray gedurende de dag gebruiken, wanneer je je energie wilt vernieuwen of jezelf wilt beschermen.

Auraspray voor Hoogsensitieven

Hoogsensitieve personen hebben vaak een dieper bewustzijn van subtiele energieën en emoties om hen heen. Auraspray kan een waardevolle aanvulling zijn voor hen, omdat het kan helpen bij het beheersen van overprikkeling en het handhaven van een gebalanceerde aura. Hier zijn enkele auraspray-opties die specifiek geschikt zijn voor hoogsensitieve personen:
 
Auraspray voor Emotionele Balans: Deze auraspray is ontworpen om je te helpen emoties beter te beheersen en je stemming te stabiliseren. Het bevat etherische oliën zoals lavendel, kamille en rozemarijn.
Auraspray voor Bescherming: Deze spray creëert een beschermende barrière om je aura en kan helpen om negatieve energieën af te weren. Ingrediënten zoals palo santo, salie en zwarte toermalijn kunnen hierbij van pas komen.
Auraspray voor Intuïtie: Als je je intuïtieve vermogens wilt versterken, kan een auraspray met ingrediënten zoals patchouli, jasmijn en bergkristal je helpen om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid.

Auraspray Maken: Een Persoonlijk Tintje Toevoegen

Een van de meest fascinerende aspecten van auraspray is dat je je eigen, persoonlijke auraspray kunt maken. Het zelf maken van auraspray stelt je in staat om de ingrediënten en intenties aan te passen aan je specifieke behoeften en voorkeuren. Hier is hoe je je eigen auraspray kunt maken:
 
Benodigdheden:
 
Een spuitfles: Kies een glazen of kunststof spuitfles van 100 ml of meer, bij voorkeur met een fijne nevelverstuiver.

Gedestilleerd water: Zorg ervoor dat je water gebruikt dat vrij is van onzuiverheden.

Alcohol: Dit dient als conserveermiddel. Je kunt het ook vervangen door hamameliswater.

Etherische oliën: Selecteer etherische oliën die passen bij je intentie en behoeften. Enkele druppels van elke olie zijn meestal voldoende.

Edelstenen (optioneel): Sommige mensen voegen kleine edelstenen toe aan hun auraspray voor extra energie. Zorg ervoor dat de steen niet te groot is voor de opening van de fles.
 
Stappen voor het Maken van Je Eigen Auraspray:
 
Bereid de fles voor: Spoel de spuitfles grondig uit met heet water en laat hem drogen. Dit zorgt ervoor dat de fles schoon is voordat je begint.

Voeg etherische oliën toe: Voeg enkele druppels van je gekozen etherische oliën toe aan de fles. Overweeg oliën die bij je intentie passen, zoals lavendel voor rust, rozenhout voor liefde, of citroen voor helderheid.

Voeg edelstenen toe (optioneel): Als je edelstenen wilt gebruiken, plaats ze dan in de fles voordat je de andere ingrediënten toevoegt. Denk aan edelstenen zoals amethist voor spirituele bescherming of rozenkwarts voor liefdevolle energie.

Vul de fles: Vul de fles voor ongeveer tweederde met gedestilleerd water.

Voeg alcohol toe: Voeg ongeveer een derde van de fles toe met alcohol of wodka om het conserveermiddel te vormen.
 
Auraspray is een krachtige tool voor energetische balans en bescherming. Het biedt de perfecte aanvulling op je etherische oliecollectie en helpt je je aura te zuiveren en in evenwicht te brengen. Of je nu hoogsensitief bent of gewoon op zoek bent naar een manier om jezelf te beschermen tegen negatieve energie, auraspray is een toegankelijke en effectieve keuze. Experimenteer, ontdek, en omarm de magie van auraspray in je dagelijks leven. Je verdient het om in balans te zijn en beschermd terwijl je je weg baant in de wereld van energie.
 

De waardering van www.mindpiece.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 48 reviews.
Home
Account
0
Winkelwagen
Zoeken